Blaner Attila

Blaner
Attila

Attila marketingje

Tamás László

Tamás
László

László marketingje

Horváth Lajos

Horváth
Lajos

Lajos marketingje

Fülöp Zoltán

Fülöp
Zoltán

Zoltán marketingje

Wábits Viki

Wábits
Viki

Viki marketingje

Varga Zoli

Varga
Zoli

Zoli marketingje

Szabó Szabolcs

Szabó
Szabolcs

Szabolcs marketingje

Dóka Károly

Dóka
Károly

Károly marketingje

További MFP tagok:

Gyurka András marketing munkássága

Cégnév: SalesRádió
www.salesradio.hu


Mi volt az MFP előtt a legnagyobb problémád?

Trénerként dolgozom már 15 éve, és ez alatt az idő alatt 7000 cég vezetőit tanítottam hatékonyabb cégvezetésre, az értékesítőit pedig a sikeresebb értékesítés technikáira. A jó hírem inkább szájról-szájra terjedt, de nem volt egy kiforrott rendszer a vevőszerzésre.

Aztán jött a nagy ötlet: szeretném az ország összes értékesítőjének átadni a tudásom, miért is tartanám magamban ezt az életnyi tapasztalatot. És ekkor elkészítettem a Kifogás-Terminátor sales-edző szoftvert, ami az örök tudást adja az értékesítőknek. A kérdés, hogy tudom ezt az értéket átadni, hogyan tudom eljuttatni a cégvezetőkhöz, értékesítőkhöz?


Mi változott a cégedben a Marketing Fitnesz Program során?

  1. Egy hónap alatt létrehoztunk egy honlapot, ahol letölthették a Kifogás-Terminátor sales-edző program demoját, és már az első hónapban 2000 feliratkozónk volt.
  2. Egy jó csalinak köszönhetően, a honlapra látogatók 36 %-a iratkozik fel a blogra, a Sales Rádió adásaira.
  3. Első hónapban már eladásaink is voltak a felvezető kampánynak köszönhetően: 40 programot adtam el.
  4. Kialakítottunk egy automata keresztmarketing programot, amivel bármikor szerezhetek partnert arra, hogy ajánljon.
  5. Az egyik büszkeségem pedig az, hogy az ajánlási rendszer is nagyon jól működik: minden harmadik feliratkozó tovább ajánlja a cégvezető társának a honlapot.
  6. Az újdonságnak számító rádiós blogban folyamatosan aktivizáltuk a hallgatókat tesztekkel, kérdésekkel, és jó érzés, hogy megköszönik a bejegyzéseim, sőt még az 59. születésnapomra sem kaptam annyi jókívánságot, mint amennyit a hallgatóim küldtek.
  7. És ami a legjobb: megtanultam a gyakorlatban is, hogyan lehet felépíteni egy automata vevőszerző rendszert. Amikor ezt a feljegyzést írom, még csak 2 hónap telt el a Kifogás-Terminátor beindítása óta, tehát még sok dolgom van, de megtanultam a technikát, hogyan működik nélkülem, és már ehhez sem kell sok időnek eltelnie.

„Annak javaslom, aki már sokat olvasott, de elakadt a megvalósításban! Réka és a csoporttagok most elég inspirációt adhatnak, hogy tényleg működőképes marketing rendszere legyen!”

Hirschler András


Hunet Kft. www.hunetkft.hu

„A konkurenseimnek NEM ajánlom!A többi kkv számára viszont szükséges, ha haladni
akarnak előre,ráadásul azonnal mérhető eredményeket hoz”

Mező Mónika


Peak Hungary Kft.
www.peakgirl.hu

 

„Az eredmények alapján mondhatom bátran, hogy a tréningnek köszönhetően működik most (jól) a cégünk.”

Oprea Iulia

Tiroli Álláskereső
www.tiroli.hu

 

Úgy érzem magam, mint egy Shaolin szerzetes, aki egy év tanulás után kilépve a kolostor kapuján olyan titkos tudás birtokában van, ami ’legyőzhetetlenné’ teszi.

Több, mint tíz éve tanulok marketinget, PR-t és a kommunikáció mindenféle formáját az értékesítéstől kezdve a tárgyalástechnikán át az eladástechnikáig, mert tudom, hogy egyetlen üzlet sem működik mindezek nélkül. Azonban egy iskola, egyetlen könyv sem adott még ilyen biztos és valóban gyakorlatias, használható ismeretet, mint a marketing Fitnessz Programon megszerzett „Feketeöves Marketinges” címmel járó tudás…

Fülöp Zoltán

feketeöves marketinges,
2008-ban az Év Marketingese Díj nyertese
www.reklamtolacimlapig.hu

Ajánlom azoknak a cégvezetőknek, akik rengeteg időt töltöttek már el a marketing ismereteik bővítésével, de a megvalósítás állandó napi problémaként lebeg felettük.

Szabó Szabolcs

ügyvezető
Grimex Magyarország Kft.

A konkurenciának kérném idézni:
Egy olyan csoportos foglalkozás, amibe kár belekezdeni, mert kidobott pénz, és mert az iparágban van már, aki elvégezte.

Varga Zoltán

Divian-Mega Kft.

Ha kicsit is bizonytalan jelenlegi marketingjében, jelenleg nem tudok jobb megoldást ajánlani, mint a "Program"! Ha akarja, itt megtanulhatja, hogyan járjon a jövő útján.

Dóka Károly

ügyvezető
Fagépszer Kft.
www.fagepszer.hu

Köszönöm, csak a konkurenciám ne tudja meg, hogy ennek a tréningnek köszönhető az az irdatlan gyors fejlődés, amin a cég az elmúlt időben átment.
Ne haragudj, de nem vállalom a nevem, mert valóban félek, hogy a konkurenciám megtudja…

Még egyszer nagyon köszönöm a 9 hónap alatt, Tőled és az MFP-től kapott rengeteg hasznos ötletet és útmutatást. Azt hiszem ez a tanfolyam volt az utóbbi időszakban a legjobb leghasznosabb befektetésem☺

Bató Zsolt

tulajdonos
Bató Motors Kft.

Ha szeretne egy teljes, átfogó képet arról, hogyan kell egy céget felfuttatni, profivá varázsolni és konkurenciára immunissá tenni, akkor ezt ne hagyja ki!

Kálmán István

ügyvezető
ICDI Kft.
www.icdi.hu